szobai város

augusztus 15, 2014 § 2 hozzászólás

image

Vettem egy ragadós grafikát a falra, picit ferdén sikerult feltenni, de nem bánom, a vizuális inger pozitív így is. Sokszor csak úgy nézem a házakat és egy rakás kérdés a fejembe tolul, nem csak a képhez kapcsolódóan, sőt, annál inkább másféle kérdések.

Mostanság amúgy tényleg csak kérdések tolonganak a fejemben, ilyen már nagyon rég volt, sose tudtam jól kérdezni, annyira nem érdekelt a dolog, hogy fel is tegyem őket. Most meg – lehet nem a kép hatása, hanem a megszületett kérdések hatására került elő a kép a boltban, aztán jól megvettem az első ötlet hatására – szóval a kérdések most áradnak és már nem halogathatom sokáig, fel kell tennem őket. Talán akkor megszabadulok sok minden belső feszülségtől, amire már nincs idebent elég hely. Egyébként semmi különös, az élet nagy kérdései tolonganak, mi legyen a jövővel, mi van velem és hol van az a kék madár, mi a fene ragaszt oda egy ponthoz, amitől nehéz a szabadulás, hol vannak a szárnyak és különben is, mi a fene ez az egész :)) na ilyenek, semmi gond, most már van haditervem az idei tél ellen, napfény és napfény és nagyobb társaság, az angol szürke penészes tél ellen fel kell készülni. Tavaly depresszió volt az ára, idén nem fizetek.

Lassan ez a naplószerűség – blog – igazán másról nem is szól, mint a körülvevő időjárásról, a fejemen kívüli és a belső is egyaránt előkerült itt már, nem is csodálom, hogy magam is meguntam, témacsere esedékes. 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Mi ez?

You are currently reading szobai város at szalonnacukor.

Meta

%d blogger ezt kedveli: