egy hónapnyi esemény idezsúfolva

június 13, 2014 § Hozzászólás

körülbelül három sorban fog elférni. az új munkahelyem kicsit több munkaórát ad, mint az előző, sokkal több rendszerességet és egészen más hangulatot. a burgerek ugyanolyanok. most érzem azt, hogy az elvégzendő munkáért a bérezés arányosabb, majd hamarosan azt is meg tudom mondani, mennyire érte meg céget váltani.

tréning, olvasnivaló, praktikák, lábfájásos új cipő és tizennyolc perc a munkahelyig.

most a május nagy váltásokkal jött bele az évbe, nemcsak nekem, a baráti körömből szinte mindenki változtatott komolyan az életén. az új munkahelyek, új pozíciók szinte már közhelyesen történtek meg, más dolgok meg szabad elhatározásból némi kényszer hatására, mint például a nemdohányzás, aztán volt még ismerkedés és kegyetlen pénzügyi várakozás.

volt megint egy Rodrigo y Gabriela koncert, most éppen a Royal Albert Hall-ban, remek előadás, már megint a székek tetején táncoltak a nézők-hallgatók, új lemez, régi jó hangulat.

A Goodreads.com sikeresen ellát olvasnivalóval, egyszerre három nyereménykönyv is érkezett a posták mindenféle lustasága miatt, alig győzöm a lapokat forgatni, de nem bánom soha meg, hogy jelentkezem mindenféle ismeretlen könyvekért. általában jó könyvet küldenek, a strandkönyves romantikát igyekszem igen gyorsan kivégezni, mert alapvetően nem érdekel, de szótanulás.

a legutolsó háromból kettő pszichológiai témájú és az első éppen a meditációról és a stesszkezelésről értekezik a pszichiáter foteljából. a második pedig arról beszél, hogy hogyan is valósítsunk meg élet-váltást. módjával.

majd a harmadik egy fantasy lesz, jó vastag, talán eltart két hétig. aztán akkor pont vége lesz a júniusnak és eljön a július, attól azt remélem, hogy megszűnik a nyomás a hátamról és elindulnak a dolgok a jó kerékvágásban.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Mi ez?

You are currently reading egy hónapnyi esemény idezsúfolva at szalonnacukor.

Meta

%d blogger ezt kedveli: