Nagykarácsony

január 24, 2014 § Hozzászólás

image

A képen mindkét ajándék látszik.
Az egyik mindjárt egy kétféleképpen is használható jóság, a baglyos füzet és a baglyos borítója. A borítót használom most a hurcolós olvasmányomhoz, mert a füzetbe majd akkor írok, ha a másik tele lesz, de a borító igazán jó farmer-anyagból van, és teljesen szabványméret, tehát passzol a puhafedeles könyvekhez. Szóval hurcolom máris.
A másik ajándék a skótkockás takaró, amely olyan meleg, hogy el se tudtam eddig képzelni, lehetséges-e egyáltalán. Meglepődve tapasztaltam, hogy a középhideg éjszakákon elegendő egymagában, nem kell a vastag téli vattavacok. Remélem, ha a kettőt kombinálom, a hideg téli éjszakákat is túlélem, hátha még zokni sem kell!
Aprócska boldogságok, a 2013-as karácsony ajándék terén is beteljesítette a kívánságom, semmi haszontalanság és semmi fehérnemű-arckence csomag. Egyetlen egy alkalommal volt jó a pipere-ajándék, de az az év már elment, vonatostul.
Most takaró, könyv, kávészirup (a speciális mézeskalácsosból egy nagy-nagy üveggel) és alvásidő. Kíváncsi vagyok, a 2014-es vajon mennyivel fogja felülmúlni. Majd beszélek az univerzummal, addig is gyakorolni kell a kívánságokat.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Mi ez?

You are currently reading Nagykarácsony at szalonnacukor.

Meta

%d blogger ezt kedveli: