bulvár búvár

szeptember 8, 2012 § 1 hozzászólás

11 hétvége és jó pár hétköznap folyt le a Temzén, de még mindig tart a napsütés a hullámok felett. Minden mozgásban, a vágyak hatalmasak, a megvalósítás még várat magára, az idő a legnagyobb ellenfelünk. Munkahely-csere, lakótárs-csere, szabadság-csere, még minden úgy van, ahogyan azt az év elején elterveztük, mindegyikünknél ott vannak még a régi élet kötelei. Van már olyan, amelyet elvágtunk, és összekötöttük az újat, de még az év nem fejeződött be. A karácsonyi menü már készen van fejben, már csak várni kell… jajj, nagyon soká van az még, pedig mindjárt itt van, észre se vesszük, ahogyan rohan az idő. Minden szombaton megünnepeljük azt a napfényes délutánt, amelyen elhatároztuk, hogy nem engedjük egymást egyedül vissza az életbe. És alakul lassan a közös nyelvünk, van már titkos kifejezésünk a kanapén eltöltendő igencsak lustálkodós délutánokra, amelyek persze hogy az ágyban végződnek, van már saját kifejezésünk arra is, amikor választ kell adnunk firtató kérdésekre, ugyan már hol voltatok tegnap, senki nem válaszolt az üzenetekre… Na és persze a kis család harmadik tagja, Őkutyasága hercegnő is remek formában van, szegény kutya-szénanáthában is szenved, úgyhogy van néha elég húzós éjszakánk miatta, de lassan vége a nyárnak és megszűnnek a viszkető problémák.
Voltak álmaink, mert mindengyikünk kereste az Ő-t, aztán nagyokat nevetünk, amikor kiderül, milyen sok közös rész van. Most azon vagyunk, hogy mindet valóságos alakba öntsük. Még pár nap, és elmegyünk szabadságra, együtt, és adunk a romantikának rendesen. Lesz benne tenger, hullámzás-nézés kézenfogva, pattogó tűz és reggeli teázás. Meg még amit felírunk addig a listára.
Asszony vezet, én navigálok és intézem a konyhát. Egyelőre itt tartunk. A kertben pedig megjelent egy jókora, kövér sündisznó. Az aranyhalak is köszönik, jól elvannak az akváriumban.
Minden más lépésről lépésre történik, úgy határoztunk, hogy ki fogjuk élvezni minden pillanatát, valamikor egyszer sikerült is úgy megfogalmazni, hogy tréningen vagyunk egymásból.
Imádom a hangját, amikor röhög. Az illusztráció pedig a kedvenc művészeti aranyhalamról szól, némi-nemű átfedéssel. Csak én tudom, melyik része stimmel ;)

Reklámok

§ Egy hozzászólás ehhez: bulvár búvár

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Mi ez?

You are currently reading bulvár búvár at szalonnacukor.

Meta

%d blogger ezt kedveli: