öt karikával több

augusztus 17, 2012 § Hozzászólás

persze hogy a szemem alatt, ez az elmúlt hónap eléggé sűrű volt, hogy úgy mondjam, belerúgtak a búgócsigába a lejtő tetején. Egyetlen nap volt úgy, hogy itthon dekkoltam az ágyban egy keveset, azazhogy egy egész fél napig ki se szálltam a párnák közül. Minden más napon vagy délután vagy éjszaka dolgoztam és a maradék szabadnapokat a windsori mezőkön…
néha sikerült tévét is nézni, a bbc összes és a sky összes csatornáján sportközvetítés volt, egyszer láttam egy magyart nyerni egy előfutamban és a svédek elleni meccset is, na aztán ennyi volt. Bezzeg a Team GB! Itt úgy tűnt, hogy más már nem is játszik az olimpián, csak az angolok :))) na jó, nem bántom őket, végül is az angolok fizették az egész olimpiát az adóból, hát jó hogy szurkolnak…
A játékok ideje alatt egész London vagy a tévé előtt ült, vagy elhúzott nyaralni városon kívülre, mert a belvárosi turista hordákon kívül alig volt itt valaki. Vagy esetleg tényleg itt voltak, csak dugóba keveredtek az autópályán, heheh. A Heathrow környéke folyamatosan tele volt, bezzeg a vasút! szerintem nagyon jól megoldották a tömegközlekedést, bravó.
Voltam kint Windsorban párszor, mindkét irányból remekül levonatoztam falura :))) bezzeg az autós túránk az csúfos dugóba fulladt, persze nem vettük figyelembe, hogy Wimbledonban esemény van… na ennyit a mászkálásról.
Etonban a kajak-kenus napunk remek volt, jó hangulatban telt a délelőtt és a fél délután, az előfutamokból láttunk mindenkit, aki K1 és K2-ben ott előfordult, a döntő persze egy másik napon volt… örülök, mert pont láttam Janics Natasát nagyon elhúzni a többiektől és igencsak jó volt hallani sok magyar szurkolót is. Szerencsésen sorsolták a jegyünket, mert a 200 méter rajtja tőlünk kicsit jobbra volt, a cél pedig kicsit balra, és előttünk a bazi nagy kivetítő… meg fentről a nap sütött mint a versben… le is égtünk, ihajja, három év alatt először történt, hogy az ánglius napsugár színeváltozást okoz rajtam… uhh. Már hámlik. A Kedves rosszabbul járt, sajnos ő a viking génjeivel csak vízálló, nem napálló.
nna, képek.
ITT az összes. Itt meg pár gyorsan…

Még egy apróság, azt hiszem, most világosodott meg teljesen, hogy ezek az ángliusok valami nagyon bizalmas kapcsolatban lehetnek az esővel, mert hogy egész nyáron szinte minden nap vizes volt az ég alja, de a nagyon fontos olimpia alatt hétágra sütött a nap, aztán most hogy vége, megint esik… meg tudják ezek a népek változtatni az időjárást, heheh.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Mi ez?

You are currently reading öt karikával több at szalonnacukor.

Meta

%d blogger ezt kedveli: