egy nikon, egy carbon footprint és pár apróság

június 19, 2012 § Hozzászólás

egy nikon, egy carbon footprint és pár apróság

a korábbi fuji zsebfényképezőm otthon maradt ajándékba, az unokahúgom nagyon boldogan használja, bár mondjuk a papával osztozniuk kéne, de majd meglátjuk, ki bírja és meddig, lehet a gépezet mond majd fuccsot. itt meg van helyette egy új kis nikon, abszolút automata, remélem gyűrésálló lesz a következő pár évben, ha már úgy is a tervezett elavulás miatt nem lehet tovább, csak a megapixelek emelkednek… Alig melegedett meg a zsebemben, amikor belefutottunk egy érdekes kiállításba, amely az olajipar és az elavulás kapcsolatáról szól, illetve arról, hogy milyen kapcsolata van az olajnak és a mi hétköznapi életünknek. Elgondolkodtató képekkel találkoztunk. Az egyik kedvencet lecsempésztem a bemutatóról. (Burtynsky: Oil)

Van egy kollégám szabadságon, ő mindig az éjszakás műszakot viszi, hát lehet tippelni, ki helyettesíti. Jómagam, a hétvégén leginkább, ami a legerősebb műszakokat jelenti, a legforgalmasabbakat és mivel keményen Brixton szívében operálunk, sajnos a legbalhésabbakat is. Még egy hét van hátra. Az elmúlt három, nem, inkább négy hét nagyon sűrű volt, el is fáradtam, hat napok, meg az otthoni temetés miatti látogatás miatt elúszó pihenőidő, aztán megint hat nap a héten… kénytelen voltam kicsit rinyálni a főnöknek, hogy a szabadnap kell, nem a szabadságpénz. Most erre a hétre kaptam három nap szünetet és egy rövid szabad műszakot, amikor nem kell a hamburgerekkel és a vásárlókkal küzdeni, majd meglátjuk, mire lesz jó. Utána már hamarosan kezdődik az olimpiai felhajtás, nem lesz mód nyaralásról ábrándozni, majd inkább az őszölésről.

És aztán még a múlt vasárnapi pihenőnapon befigyelt egy Harry Potter filmstúdió látogatás is, amiről majd külön is kell írnom. Most éppen nem esik, ez nagy szó, talán itt nem érvényes a Medárd-szabály…

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Mi ez?

You are currently reading egy nikon, egy carbon footprint és pár apróság at szalonnacukor.

Meta

%d blogger ezt kedveli: