boldogulj évet kívánok

január 2, 2012 § Hozzászólás

bárkinek, akinek szüksége van rá, meg amúgy is, csak mert a régi mindig rosszabb, mint az új, amit várunk, vagy ez is csak amolyan fogyasztóitársadalom beütés? Azért legyen az új jobb, tűnjön el a régi rossz és a borbúzabékességből legyen meg mind a négy!

A magyar hírektől elborzadtam, bár az is lehet, hogy túlságosan egyoldalúan tájékozódom, csak a nekem kedves hírportálokról olvasok cikkeket és nem nézem a m1-et vagy a dunatévét, pedig jön az interneten, bár volt olyan téma is, amit előbb láttam meg a bbc news-ban mint a zindexen. Kedves országom, kedves Magyar Álomköztársaság, kérlek szépen, csinálj valamit, ami kicsit közelebb van a józan észhez és itt van a jelenben, nem a múltban és előbbre mentek, nem hátra, az új esztendőben. Nem fogadom meg, hogy nem nézem a híreket, csak azt, hogy ritkábban. Tudom, még tájékozatlanabb leszek, de. Azt is remélem titkosan, hogy a világ összes országába érvényes piros útlevelemet nem fogják államosítani és maradhatok még egy ideig itt, mint legális eu-állampolgár. Bár ha jól viselkedem és rászokom a teázásra teljes szívemből (érezd országom a komolyságot, én, a koffeinista!) tejjel és kis cukorral, akkor alattvaló is lehetnék cirka három év múlva, mielőtt a magyar álomkirályság beköszöntene. És akkor amikor majd a választás ideje eljön, fogom a mérlegem és.
Na hát politikailag kicsit zűrős a zújévi kívánság, családilag a szokásos, barátilag meg csak annyi, hogy aki teheti, jöjjön ide, aki meg nem, azt meg jól meghívom!
Személyes jókívánságokat és fogadalmakat meg nem, mert úgy látom, azzal nincs baj és vesződség, tavaly se fogadtam meg semmit és milyen jó lett a vége haha szóval nincs extra lelkiismeret-furdalás a meg nem valósított dolgok miatt, csak az elszalasztott lehetőségek, na azok ne lennének olyan számosan… ennyit a “magyar vagyok, anyázok” génekről, ezek meg olyanok, hogy a nemottlakással sem múlnak el.
Hm, mi van még?
Közben felmegyek az emeletre, hozok egy villanykábelt a laptophoz és bekapcsolom a sütőt, megint torta lesz, ha már…

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Mi ez?

You are currently reading boldogulj évet kívánok at szalonnacukor.

Meta

%d blogger ezt kedveli: