Három képen három különbség

április 12, 2011 § Hozzászólás

A múlt héten a londoni kanális múzeumba akartunk elmenni, dezinformációs zűrzavar folyományaként azonban a King’s Cross pályaudvar mögötti utcácskákban kötöttünk ki. Az utcára kitett asztalkákon sorakozó könyvek és a rajtuk fityegő “minden 1 font” tábla mágneses hatásának ki tudna ellenállni?! Bementünk a boltocskába, lementünk a pincébe és szétböngésztük az agyunkat a pénztárcánkat. A Külföldi Könyvek szekciójában lettem figyelmes a mellékelt ábrán látható kötetre. Volt még egy másik is, ékes német nyelven írt Juhász Árpád a budaörsi tájegység földrajzáról. Valamint volt még egy budapesti turista szakirodalom a kora nyolcvanas évekből, elég rossz állapotban. Eme rendszerváltáskori iromány komoly gondolkodásra késztetett, vajon hogy a viharba’ került ide?

Fura csónakokkal már sokszor találkoztunk a Regents Canal partjainál, először azt hittem, egy újabb darabbal hozott össze a sors. De közelebb menve aztán kiderült, semmi köze a kényelmes utazáshoz a vízen ringatózó darabnak. Ez a kanapé egyszerűen a trehány szemetelés mintadarabja.

Éppúgy, mint a harmadik kép alanya. Komolyan megijedtünk, hogy ez egy reális állat, aztán kiderült gyorsan, hogy szerencsére plüss kedvenc volt valamikor. A Lea Valley sétaútján találkoztunk a vízi furcsaságokkal, sajnos azzal is, hogy a part nagy része szemetes, a raktárvidék nem a rendezettségéről híres. A város széle itt is városszél, nem embernek való vidék. Legközelebb folytatjuk a sétát kicsit távolabbra, amikor már az “érintetlen” természet lágy öle következik és valami arborétum…

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Mi ez?

You are currently reading Három képen három különbség at szalonnacukor.

Meta

%d blogger ezt kedveli: