Rettenetes iramban

november 12, 2009 § 6 hozzászólás

peregnek a napok… lassan két hónapja is lesz már annak, hogy megvolt a Nagy Szeptemberi Hazalátogatás, a fényképeket és az azóta történt fényképeket még csak most bírtam feltölteni a webalbumba. Illetve elkezdtem a töltést. Ha ilyen ütemben haladok, februárra lesznek hozzá feliratok, pedig most kéne még megírni azokat, amíg emlékszem rá, emlékszem a csavargások helyszíneire.

Félben lévő leveleim is várnak még a sorukra. Csak jelzem, én élek, pont mint egy fontkereső bevándorló robot, reggel beindítom a motort, hol kávéval, hol ánglius teával, aztán hátizsák fel és irány a város, melóhely, használt-papagáj-üzemmód, láb- és hátfájás, ésvagy kapcsolat havonta egyszer, akkor igen, amikor havonta egyszer eljő a sárkány-üzemmód is, dög hormonok, lassan csillapulnak, szóval a napok a szokásos (hangulati és tettleges) keszekuszaságukban folynak bele időm Temzéjébe, gát kéne, vagy megint egy kis pauza. Hogy kitisztuljon a kép, hol vagyok és mi történik velem. A miértek most egyáltalán nem érdekelnek. És  mostanában megint sztorikat álmodom, egyáltalán álmodom, ez is olyan szakaszos az életemben, fene tudja hová tenni, csak most erősen visszajön a közelmúlt, még a magyarországi utolsó évek, jaj, reggelre sokszor gyűrött lélekkel ébredek. Viszont az új matracom sokat egyenesített az éjszakai helyzeten, rugóval a seggemben már ritkábban ébredek. Na pedig sűrűbben lenne jó, hogy haladjak is végre valamerre.

Ű.

Reklámok

 • rhumel szerint:

  A stílus, szókincs, mondatfűzés és balladai tömörség nagyon metás:)Hogy úgy mondjam, formai szempontból örülök. Tartalom és téma vonatkozásában, mint afféle kotyogós néni, aggódnék kicsit. De hát november derekán már robot-érzése van mindenkinek a “munka világában”-hú, ez a szóegyüttest még jobban úúútálom, mint megfejthetetlen rövidéítéses projektterveket (nem tévedes, így használják, mert mindent kétszermondkétszermond:)
  Ha vigasztal, nekem még félbe-emiljeim sincsenek. Pedig kéne. A birssajtjaim azért lefotóztam Neked, levélmelléklet legalább már van!:)

 • rhumel szerint:

  jó sokat melléütöttem, pardon. Mintha már reggel fáradt lennék? (És lusta elolvasni küldés előtt…)

 • Vera szerint:

  Erőteljes Meta-elvonási tüneteim voltak már, de javul a helyzet. Sajnos még tényleg elég sokszor kell vágni a centiből, mikorra itt lesz a remélhetőleg fehér karácsony :-(

  • Meta Hari szerint:

   ahogy látom az e heti és jövő heti beosztást, nem leszünk nagyon se net-, se ágyközelben. Közben a Bohóc szépen hízik…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Mi ez?

You are currently reading Rettenetes iramban at szalonnacukor.

Meta

%d blogger ezt kedveli: