Szakmai ártalom

Nemrég találkoztam még egy hasznos kis aprósággal, ami annyira homlokracsapósan egyszerű, hogy nem is nagyon értem, miért nincs otthon is ilyen. Illetve egy hajszálnyi magyarázatot tudnék rá, a lopással kapcsolatos.

IMG_1055Egy picike és kemény műanyag lap, amelyen ott van a csomagolásban szereplő áru lejárati dátuma. Zacskós termékekről van szó, amelyből nem használunk fel mindig minden darabot, hanem egyszercsak könnyen visszazárjuk. Mondjuk evvel a lapocskával. Ráadásul a dátum is megmarad. Például a kenyérnek itt sokszor ilyen csomagolása van. Van ugyan még a ‘hagyományos’-ból is, íme, itt a kék zacskót összefogó ragasztószalag, amelyről egy húzásra lejön a festék, veszik el a dátum. IMG_1056Arról most ne essék szó, melyik az olcsóbb, gyanítom, a ragacsszalag, plusz még a kék zacskó is kékre fogta az ujjamat, vajon a kenyérbe mennyi festék került, na hát már beljebb se merem gondolni, inkább bezártam a cuccot egy régebbi lapocskával, csakis az illusztráció kedvéért. Utána a kenyérből szendvics lett. IMG_1058

Közzétéve: Meta Hari

hmmm

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .