Kolbásznap és Kis Velence

május 2, 2009 § Hozzászólás

Megérte a nagy tervezgetés, megérte a szervezkedés, mert a mai nap teljesen elvarázsolt Kolbásznap lett, maradéktalanul. A rendes emberek azt mondják, ha valamilyen egészen nagy ünnepre és egyben jóságra gondolnak, hogy ‘legyen neked karácsony!’ Hát most azt kell mondanom, a Kolbásznap az ilyen, másfélszeres karácsonyi szorzóval tessék érteni és még azon felül hozzá kell adni azt az érzést, amikor elveszik az idő, megáll, és ezzel az eseményeknek van helye történni és egyre csak történni és így tovább. Gyerekkorban szokott ilyen lenni, amikor sikerül az elvarázsolás, az elámítás és valóra válnak az addig csak képzeletben létező dolgok. És persze történnek váratlan egybeesések, hihetetlen kapcsolódások a hétköznapi eseményekkel, nem is folytatom, pontosan ilyen hangulatot tessék elképzelni. Amíg az elképzelés folyik, addig gyorsan leírom, hogy a nap résztvevői egyáltalán nem seprűnyélen érkeztek a tettek helyszínére, hanem vonattal, metróval, villamossal, illetve a többiek egyszerűen csak ott voltak látványostul, illatostul, falastul, vizestül.

A Regents Canal egyes vidékein voltunk, ahol kezdődik a lelkesedés, az a Little Venice című rész, majd egy kicsit járkáltunk a belső belvárosi utcákon a hirtelen elérhető nevezetességek mellett. Camden Townban fejeztünk be egy részt, ismét a Locknál álltunk meg, de most hétvége volt és forgatag. És ételszag-kavalkád és gyönyörű vásárfia.Világvége Étterem és pirosbusz teteje, folytatás majd fényképeken, most este még töltődik a netes tárba.

Beváltottuk a “Találkozunk a Piccadilly-n!” mondásunkat, Starbucks kirakatból tejeskávéztunk, és a lényeg lényege egy 10 darabos Túró Rudi csomag! Hogy legyen nekem karácsony. Az volt :)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Mi ez?

You are currently reading Kolbásznap és Kis Velence at szalonnacukor.

Meta

%d blogger ezt kedveli: