Szerdai száguldás 2

április 23, 2009 § Hozzászólás

securityisthefirst Útban Camden Town felé, a busz emeletéről érdekes dolgokat lehet látni. Itt következik néhány, például az itt bevett gyakorlatot jól illusztrálja a kép, hogy a közlekedésben a biztonság az első dolog, mindenki, aki nem autó/busz/metró, azon láthatósági mellény van, közkeletű nevén HiVis, néha szofisztikáltabbak hozzáteszik azt is, hogy vest. Vesztenivalójuk nincsen tehát és eléggé korán kezdik a nevelést.

Továbbá.

Most hallom a tévéből, a költségvetésről folyik a szó minden mennyiségben, hogy benne van a nagy piros böröndben, hogy az angol kormány támogatja (nem kis összeggel) azokat a technológiákat, gyárakat, embereket, akik energiatakarékos eszközöket, közlekedést, gyártást, mindennapi élethez szükséges dolgokat termelnek vagy fogyasztanak. A 10 évnél öregebb autók cseréjébe is beszállnak 2000 fonttal. Na akkor ideje a biciklis kultúra felvirágzásának! Egyébként már amúgy is van itt élet az utakon, két keréken, tehát megéri a mélyebb tájékozódás és hogy bicikliút van festve szinte mindenfelé, az is egy jó dolog. Hát még a belvárosi tömött bicikliparkoló! Ilyen egyszerű az egész:

bicikliparkolo1Alapvetően azért itt sem kolbászos a kerítés, nem árt az óvatosság, az itt bevett óvintézkedésre is találtam jó példát. A háttérben lévő házon az a felirat olvasható, hogy Camden’s Eye, de hiába a vigyázó szem, azért a biciklikerék nagy kincs.

bicikliparkolo2camdenbrother1Camden Brother mindent lát…

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Mi ez?

You are currently reading Szerdai száguldás 2 at szalonnacukor.

Meta

%d blogger ezt kedveli: