Wembley Arena és a Stadion

március 28, 2009 § 3 hozzászólás

A program: Disney. disney_live_mickeys_magic_show-1-250-176-85-nocrop Talán az első olyan munka, ideiglenes és egy hétvégi egyelőre, amelyik ad pénzt. A nulladik meló szintén ezen a napon volt, de ütközés miatt lehet, hogy elveszik, vagy ha nem, hát hétfőn kiderül. Ki kell dumálni valahogy.

Akkora köteg angol pénz volt ma a kötényem zsebében, hogy mint még soha ! és nem is tudtam megállni, hogy ne számolgassam, pörgessem az ujjaim között.

A Legoland-os interjút eltoltam elméletileg egy pár nappal későbbre, de még nem kaptam visszajelzést, hogy vették-e az adás. Ha elfogadják is, nehéz lesz oda a közlekedés, sajnos. A mostani lakástól nagyon messze van és hajnali 10-nél előbb nehezen tudok átvergődni a városon.

Akkora most a bizonytalanság a melókat illetően, hogy egyrészt hirtelen lett egy időben több is, másrészt meg minta a szezonindulás érződne, harmadszor meg ha ez csak egy aprócska húsvéti felpörgés, akkor marad még az izgalom az ideiglenesség mellett. Háziak mondják itt, hogy lehet ezt bírni hónapokig is akár.

Egy napot ki lehet húzni egy bödön vízzel és egy zacskó édes pattogatott kukoricával, bár a lábzsibbadást az egész napos talponállás és talponrohangálás miatt, azt nem kisebbíti.

Stadionról képek ide. Talán hétfőre.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Mi ez?

You are currently reading Wembley Arena és a Stadion at szalonnacukor.

Meta

%d blogger ezt kedveli: