15/03/2009 – TNTR

március 16, 2009 § Hozzászólás

Tetszett
– A metróban vasárnaponként és ünnepnaponként felújítás van, kábé májusig, mindig máshol, de eléggé sok. Ilyenkor Replacement Bus van a csőben futó vonat helyett. A legeslegjobb ezekben a pótlóbuszokban, hogy bár az utazási idő legalább kétszer annyi és fel kell mászni az emeletre, de nem kell fizetni az ezen való utazásért. A vasárnapi utazgatásom így mindösszesen 2 fontba fájt, meg némi gyaloglásba, mert inkább visszamentem a Victoria pályaudvarra és onnan haza, mint egy rövidítést vállaljak 2.5 fontért. Végül is ráértem, a várost is jobban látni az emeletről és hát mindig lehet hallani valami izgalmasat.
– Az egész ír felvonulás. Különösen és kifejezetten imádtam a dudásokat, a hangerejüket, a dobpergést és az egész hangulatot. Ha férfi lennék, sehogy se tudnám megállni, hogy le ne gyilkoljak valami ellent, ha hallgatnám húsz percet a zenéjüket. Hatalmas hatása van az egész előadásnak, gondolom a régi korokban sokkal jobban nyomták. Illetve fújták!
– A Temze nagyon hullámos, jobban, mint a Duna. A vízen a helyi hajósok meg legalább annyira vadul keveregtek, mint a velenceiek.
– Régi cimbora került elő az iwiw mélyéről, ó, igazi királyi érzés és van közös hullámhossz is és persze hogy azonnal elkezdtünk terveket kovácsolni, ó, mintha itt most otthoni levegő fújna!
– Este mezítláb mászkáltam az udvaron, meleg volt egészen kilencig, a tévé hiába mondja mindig a kevés fokokat, itt minden sokkal melegebbnek tűnik. Ha nincs az a szemétszag, egészen jó a levegő, a madarak is teli torokból nyomják a dumát, a gyümölcsfák egy része már virágzik ezerrel.


Nem tetszett

– na ma ilyen nem volt.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Mi ez?

You are currently reading 15/03/2009 – TNTR at szalonnacukor.

Meta

%d blogger ezt kedveli: