Pénzügyek, tér, jóidő, fizika

március 1, 2009 § 3 hozzászólás

queeneMert a kapcsolat a fizikából jön, az idő, a tér és a tömeg között. A pénz csak kenőanyag mindehhez. Rovancsoltam a piros bukszámban, ami a napokban elfontosodott, több benne a twenty pounds, mint a jó magyar huf. Hát így megy ez. Lassan véget ér a tudó lista, kihúzott tételek, témába szedett kupacok tárgyakból, holmikból, tervekből – a lakás és az albán menekülttábor ismét hasonlító szerkezetbe keveredett egymással. Keddig feszes a menetrend, búcsúzkodások, utolsó intelmek meghallgatása, újratervezés, kontaktok frissítése meg a ‘háthajóleszezmég’ tárgyak felülvizsgálata. A vészforgatókönyv végigfuttatását azt hiszem, mellőzöm. Felesleges energia-felhasználást érzek. Mert ahogy a termodinamika alaptörvényében meg van írva, minden a rendezetlenség felé törekszik, energiaminimum ez. 

20lHa jó az idő, a tömeg meg lemegy a térre, elég volt egyetlen pulóver és hétágra csiripeltek a madarak nappal, a föld-fű-levélillat még nincs itt, de majdnem. Mindjárt elindul a március. Mindjárt elindulok én is, negyedikéig már nem kell sokat aludni. Illetve egy nagyon nagyot előtte.

× Esti friss híreket…

weather_forecast Most néztem rá az időjárásra, hogy talán még csomagolás előtt egy hasznossági sorrendet lássak, takarót alulra és pólót lentre vagy fordítva, na ekkor, a tippadás előtt még, megtaláltam a jósjelet a bbc honlapján. Csütörtökre kibújik a nap is, ott leszek én is, lehet már nevetni, a négynapos előrejelzés megmondja a frankót.

Reklámok

 • bluemoon szerint:

  Nagyon irigyellek a bátorságodért, az úszósapkádért, és sok, és jó szerencsét kívánok! Érezd magad nagyon jól. Remélem lesz időd sokat és részletesen írni. Emilt is szeretettel várom.

 • s@só szerint:

  aki így vágja a termodinamikát az bátran nekivághat annak a világnak, ahol egy (állítólag) nagy fizikus fejére esett az alma… (szerintem meg, nemes egyszerűséggel be volt rúgva mint az albánszamár, elfeküdött egy fa alatt, és kitalált hozzá egy mesét, amit beadott a nejének, hogy miért lett “almafoltos” az inge)… akinek nem inge ne vegye… és jó utat is…
  hiszen: “minden út vezet valahová, lehet, hogy jófelé, lehet, hogy nem, de mindenkinek el kell indulnia valamerre”…

 • Meta Hari szerint:

  Áááá, előre örültök a medve bőrének !!! :)))))
  Mindenkinek Jó Szerencsét!
  Hamarosan küldök jelet :))

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Mi ez?

You are currently reading Pénzügyek, tér, jóidő, fizika at szalonnacukor.

Meta

%d blogger ezt kedveli: