Fogy az idő és nő az idő

február 21, 2009 § Hozzászólás

Lassan beüt a teljes anarchia, mi marad, mi megy, állandó a szortírozás, az ötlet- és információgyűjtés, címek, helyek, dolgok, naptárak, estébé. Jajjmégeztis, jajjaztmárnem, szóval a káosz az most átvette a hatalmat. Sárga cetlis tudó listák, mint ősszel az avar, a fejemben mindjárt zavar, gyűlnek az elintézhetetlen dolgok is sorban, hihetetlen, hogy még mindig nem tudok megszabadulni a nájlongyártól, ehh (népművészeti fülesedényt emlegetek, a pénzbeli tartozásuk miatt). A magyar állami hivatalok is mint a tetű, a királyi postát emlegetni sem szabad, na még egy kör a telefontársaságoknál, pff.
Aztán a jövőre irányuló dolgok, vágyak, módok, ígéretek: gyűlnek rendesen, azt hiszem, jobban fontosodnak, mint a másikak, melyek múlnak.
Ötlet- és poénviharrá fajult spenótjóság ez a szombat, aztán majd még a visszaszámlálást is el lehetne… á, ezt nem, erre már nem marad energia… mint a gyaloggaloppban, áááá.áá.ááááá…..
Megtudtam továbbá, hogy a marseillesi tarot kártyában a Torony lap egy fontos lap és dolgok leomlását is jelentheti, eléggé vészjóslóan. Azután jelentheti még mindennek az ellenkezőjét is.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Mi ez?

You are currently reading Fogy az idő és nő az idő at szalonnacukor.

Meta

%d blogger ezt kedveli: