Háztartási robot-állat

február 13, 2009 § Hozzászólás

fagorEgy szerva ott – csere itt esemény történt ezen a sokidőjárású péntektizenharmadikán. A zújhelyen volt egy elaggott motyógép, némi keresgélés után megvettük az utódját, amely ma megérkezett. Típus-márka-bolt bevált már kétszer, nosza, menjünk oda még egyszer. Ár-alku meglepően sikeres, csak úgy pattogtak lefelé a százalékok az árból és akció akció hátán. Aztán ma délután egy szép fiatalember, egy olajozott hajó, jóillatú, szoláriumbarna, szokásosizmos fiú felcipelte a harmadikra, megvolt a nagy öröm, itthon van a jószág. Aztán a szép fiatalember nem nagyon vette a fáradságot, hogy megizzadjon és kihúzza a pultból a régit és elvigye, csak úgy egyszerűen fogta magát és az ajtókilincset… Említettem, hogy a régiszállítás fizetve és a szerelés fizetve, aztán egy vállrándítás, ő egyedül nem szerel, lobogó ötezres ellenére sem. No. Hát akkor ennyit a látszatról.

Most itt van a régi is, az új is, az új a folyosón – minő hasonlóság a régihelyhez! – mellette csak laposan lehet osonkodni beljebb, igazi betörőfogó helyzetben van. Leszerelem majd a dobfogó csavarokat, aztán még gondolkodom a csere logisztikáján. Ja. És most van egy asztalnak használható mosógépfedelünk is.

Szóval ha akarom, rossz a babonás nap, ha akarom, jó a babonás nap, végkimenetel helyett megiszom a maradék somlói juhfarkat. Kezdek nem hinni a babonában, mindig úgy is az történik, ami akar.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Mi ez?

You are currently reading Háztartási robot-állat at szalonnacukor.

Meta

%d blogger ezt kedveli: