Tavaszvárás

február 3, 2009 § 2 hozzászólás

Lépten és nyomon rám támadnak a fotóznivaló félremagyarázhatóságok. Mint például a csíkos szupermarkecben a népnevelés. Magyaroknak is, cigányoknak is, fő a politika, egyszerűen nem maradhatok ki (lefelé görbülő vigyorjel). kep011Aztán mindjárt egy tegnaphoz köthető medvés favicc: Medve áll a fa mögött.
Közel a délhez, felhívott egy hr-es. Javította a statisztikájukat, szerencséjére, a további sorsáról később döntök, előbb beszélgetünk (elnecsesszem vigyorjel).
Forgószék-karfában nincs még előrelépés, mosógép-ügyben viszont igen. Lesz még egy varangyoscéges bevásárlásom, aztán egy pulykavacsorához keresek alapanyagokat és mindjárt itt a hétvége! Könyvlapok fogynak. Vissza kéne menni a régi szemközti kórházba, megvizitálni a petefürkészt, de egyelőre lemondok ebbéli vágyaimról. Tegnap megtudtam, hogy milyen az a pirog. Elmúlhatna a kinti szürkeég, ja igen, tegnap öt percre megszakadt az égtakaró és belevilágított a nap az arcomba. Rögtön elsápadt, vissza is bújt. Hamarosan megint futnom kell.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Mi ez?

You are currently reading Tavaszvárás at szalonnacukor.

Meta

%d blogger ezt kedveli: