Egy dolgot most már bánok

december 2, 2008 § 4 hozzászólás

így utólag, de hát akkor mutatja az ember, hogy erős. Akkor kellett volna jól felállni és hazamenni és nemvisszamenni sohatöbbet, amikor a nagyfőnök felelősségvonása után meg kellett törölnöm a szemüvegemet. Kívülről. És nem azon gondolkodni, hogy majd talán sikerül megmagyarázni, hogy semmi közöm a lebaszás tárgyához, mert az tulajdonképpen… abszolút tök mindegy, hogy mit védekezik ilyenkor az ember, sem a vádat, sem a pontos célját az egész eseménynek nem tudhatom meg. Csak azt kapom az arcomba, ‘te vagy a felelős mindenért!’ Szóval sajnálom az egészet, és itthon szidom magamat, hogy meddig húzom még ezt a rétestésztává kiterjedt ügyet, miért nem vágom el a szálat és utána akkor mikor a hátamközepét. Július óta csak magamat szívatom, mert még mindig látok egy reményszikrát, hogy a józan ész egyszercsak előjöhet, és próbálom addig a megfelelést. Pedig hányszor láthattam volna, hogy nem kell ez az egész, csak nem merik megmondani.
Úgyhogy 1:1 a szituban, zokszavam se lehet a döntésképtelenség miatt.
Tudom, hogy melegfront van és mindenki bolond.
Ja és ezt a keddet is ki kell tépnem a naptárból és betenni könyvjelzőnek a barlangkatalógusba. Továbbá törlöm az iwiw-et és ami még eszembe jut, valamint befizetek egy Taigetosz-körútra.

Reklámok

 • rhumel szerint:

  “Nem bánok semmit sem”- dalolta a Piaf is.
  Az vagy Te, aki nem ott cirkuszoltál… Mindid úgy csinálunk, mintha k.va erősek lennénk, ugyebár. Ez van, ismerem. Majd kb 20 év múlva már riposztolsz is vissza néha :) Ne siettesd az időt.
  De azért kicsit aggódom, mintha már a besokaláson is jóval túllennél mhelyileg:(
  Jó lenne egy nagyot dumálni végre. (A kilóimat tekintve eltekinthetnénk a puncstortától is :)

 • bluemoon szerint:

  a m indenért való felelősséghez igényeld meg a
  a hozzá mért fizetést is. Mert az nem járja, hogy a főnöki fizetést nem te kapod, csak a főnöki felelősséget….

 • bluemoon szerint:

  A mindenért való felelősséghez igényeld meg a hozzá mért fizetést is. Mert az nem járja, hogy a főnöki fizetést nem te kapod, csak a főnöki felelősséget!

 • Meta Hari szerint:

  @rhumel: jaja, de nagyon igazad van! Ha most megdobnának egy barlanggal a tenger feletti sziklán és lenne benne puncstortával töltött hűtőszekrény, azonnal szervezném a randit :) egyelőre az van, hogy semmi sincs… csak fogy a szőnyeg alatt a szabad hely…

  @bluemoon: jobb nekem azóta, mióta nem vagyok főnök. Több hajszálnyival kevesebb cseszegtetést kapok :)) és ahogy telik az idő, egyáltalán nem akarok többet főnökösködni, extrém nagy pénzért na esetleg elgondolkodom rajta, de alapvetően nem akarom. Remete szeretnék lenni egy kicsit :)) Bár – ha jobban belegondolok – pont ez a fajta pofátlanság hiányzik belőlem, hogy leba—s után kérni a fizetésemelést… abszurdisztáni tapasztalataim alapján hajlok arra erősen, hogy egy próba után sikerrel járnék… ehh :))

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Mi ez?

You are currently reading Egy dolgot most már bánok at szalonnacukor.

Meta

%d blogger ezt kedveli: