ELMENTEM MINGYÁR GYÜVÖK DÓGOM VAN

november 29, 2008 § 6 hozzászólás

Reggel öttől hatig tart nálam a parasztfelkelés. Közben kávé vagy tea vagy a szundi nyomkodása történik, majd a papucshajkurászás és az arcotfelrakó fürdőszobázás. Később közben napfelkelte megy odakint. Reggelke jön, dudál, elvisz. images001

images003 A nappalok mindig ugyanolyanok, csak az automatából kinyert szendvicsek állaga változik, hol zöld, hol hússzínű, kedden például hol volt, hol nem volt, már reggel üres volt a gépezet. images002 Kedden ugye a szokásos események, egy apróbb helyettesítés miatt (a jelző fontos események kiindulópontja lesz később) már késésben vagyok az up-to-date elvárásaimhoz képest, még a google reader is ezer fölé szaladt, az olvasatlan friss bejegyzések száma nem csökkent… images004 Nemcsak én késtem el a köszöntéssel, a múlt heti eseményekre is jött csúsztatott reakció, aminek a végén aztán lett nemcsak elhajlás, hanem le is. images005A kedd esti vacsora és a szerdai ebéd erősen összefüggött, hoztam, vittem, dobozos indiai étel, tikka masala és a nemcsípős változata. Sokan jöttek ámuldozni a tányérra, meg dobták a sok ‘jajjdejólnézki’ labdát, viszont megkóstolni egy sem, pedig aki mer az nyer, aki merít, az … images006Kora keddi estén egy apróbb részvétel jutott szemészeti folyamatokból, lehet szurkolni távolról a most jövő keddre. Fontos lenne. images007 A többi estén pedig gépheznemférés előtt még egy kicsit máshol voltam, a harmadik-hármas otthonomban (könyvesbolt-kütyübolt-kávézó), az első nyerő is lett a 3K-ból. images008 Egy maratoni míting után muszáj volt, na de tényleg, kellett vennem egy puióvert, egyet mondtam és valahogy kettő lett belőle. Most itt vagyok pirosban és reped a szekrény… image009bullhorn-meeting2-725948 A hét zárásaképpen a hét elején említett apróbb dolog miatt arcbaanyázás történt, nagyfőnöki lendülettel, kisebb főnök utasításának végrehajtására a lovakat lelövik ugye tiszta szörnyű… de aztán egy kameraárnyékos helyen történt egy fájintos vállrándítás és mivel vagy véleményem van vagy munkám, gyorsan kitörtté nyilvánítottam a hétvégét és el is indultunk haza. images010 Vacsorára ment egy cikk, ahogy a mellékelt ábra is mutatja. Csekkfeladás rendben, bankautomata megsimogatva, bevásárlólista készen a zsebben, menetrend fejben, könyvtári adminisztráció végre elintézve, mindenféle akksi feltöltve, csip-csup teendők elhalasztva majdajövőhéten című naptárbejegyzés mellé. Számítógéphálózatszerelés . Szombaton csapatépítő összejövetel lesz, miskolctapolcai tyúkszemáztatás, amit a sok egerezés és billentyűzés okoz, barackpálinkát viszek, nem félünk majd egy cseppet sem. Közben Borz Család megérkezett, lendületes hétvége ígérkezik, amit majd még hétfőig célszerű hosszabbítani és tkp a héten rendes és becsületes voltam, mert a háromból egy angol házifeladatot megírtam és megtanultam a szószám-penzumot, viszont van még vagy hat levél, ami válaszért könyörög és két telefonhívás és egy nap alatt megszerkesztendő lista a decemberi eseményekről, illetve el ne felejtsek szabadságot kiírni a valamelyik következő péntekre.

Tisztazűr és nem találom a fejemet a hó alatt.

Reklámok

 • bluemoon szerint:

  Mulasztás igazoltnak tekintve.:-)

 • rhumel szerint:

  Nem ide való ugyan, de most olvastam a Gutenberg-galaxisban, hogy netán szerveződne anagykönyves találka. Nem kisebb személyiség, mint maga Szivárványország jegyzője szervezi. Artúrék-Jeremiásék írták, a go nagyemberének, Zolinak, én is olvastam, most meg tovább kotyogom a hírt. De jó is lenne, nem?!
  Csak időt, helyet találjunk mindenkinek megfelelőt…

 • Borka szerint:

  Nocsak, nocsak, miket nem tud meg itt az ember lánya?! :)

 • kac szerint:

  a keddi fontosra jelentkeztem szurkolni, meg, hogy a fej addigra ki legyen a hóból.:)

 • bluemoon szerint:

  Én azt hiszem, nagyon-nagyon utálnám az ilyen csapaépítő tréningeket… Hadd döntsem már el én, egyedül, hogy mit akarok csinálni hét végén, kivel akarom tölteni, és mennyit akarok költeni! Sose vette be az az ügyvéd fejem, hogy hogyan meri venni a bátorságot egy munkáltató, hogy a dolgozó szabadidejét betáblázza?
  Persze manapság sok minden előfordul. Például a héten került kezembe egy munkaszerződés, melyben abban állapodik a munkáltató a dolgozóval, hogy alkalmi munkavállalói kiskönyvvel alkalmazza, heti négy napon x órára, y fizetéssel, és z kiskönyvbe beragasztandó jeggyel.

 • Meta Hari szerint:

  Ez most nem olyan volt. Hanem mi csak úgy elhatároztuk, hogy jól érezzük magunkat ott a vízben, semmi napiügyek és semmi anyázás, csakis a lazítás és a relax. De ilyet nem lehet amúgy a nájlongyárban mondani, én is csak psszt, és csak azt lehet ott mondani, hogy nagy csapatépítés lesz. És így ekkor nincs pletyka és nincs fúrás..
  Arról az olyan team building-ről, aminek tényleg ez a tartalma és tényleg olyan arccokkal kell tölteni hétvégén, akiket már munkaidőben is brrr… na arról van véleményem és nem túl rózsaszín.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Mi ez?

You are currently reading ELMENTEM MINGYÁR GYÜVÖK DÓGOM VAN at szalonnacukor.

Meta

%d blogger ezt kedveli: