Zöldátmenet

október 12, 2008 § Hozzászólás

Teljesen átmentünk a Hűvösvölgyből a Normafához, barátosnémnak megint igaza volt, a negatív dolgokat kivittük a fák közé, elcseréltük és most teljesen pozitív a mérleg. Ja meg az oroszlán is persze :))

Reggel még ott kavargott legalább háromféle feszültség, ott belül, egynémely bizonytalansággal megspékelve, de aztán mire hazaérünk, már csak picike izomfeszültség van (még nem láz) és kellemes ernyedtség. Titkon két rétes is figyel, pszt, kicsi cukorral és madárfüttyel, no van még egy pohár tea és aztán jöhet a következő hétfő.

Munkás hétfő, sejehaj… és akkor bele a lecsóba, új arc, új szemlélet, persze a kisördög most is itt kuncog, hogy bezzeg tavaly is egy hétig tartott a kisimulás, utána a szokásos zombira szívták szét a fejem, namost jól a torkára lépek a kisördögnek, nagy levegő… és hétfő mindjárt.

Főzök valamit holnap ebédre, ha hajnalban nem hagyom a hűtőben, akkor a hétfő még egy félig otthonos napnak fog számítani. Apropó, a legújabb csiripelés szerint nálunk az irodában eggyel kevesebb számítógép van, mint ember. Így aztán szabályosan gépfoglalás van, aki előbb ér oda, azé a cucc. Aki ismert eddig, az most csodálkozhat, késni fogok ugyanis :)) Ha pedig a HR-es kolléga olvassa a blogomat, akkor meg már mindegy, de akkor már régen mindegy :))

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Mi ez?

You are currently reading Zöldátmenet at szalonnacukor.

Meta

%d blogger ezt kedveli: