Ennyit a minden más örömökről és ünnepekről

szeptember 21, 2008 § 3 hozzászólás

Reklámok

  • Borka szerint:

    Egri és bikavér? Szentségtörésnek tűnik, de abból lehet a legfinomabb forralt bort csinálni! Apótól tanultam, nagyon finom!!! Érdemes kipróbálni.
    A kelkáposzta ül a konyhában és várja, hogy elkészítsem Meta módon, csak a gyomrom mostanság rosszalkodott, de ami késik, nem múlik! :)

  • rhumel szerint:

    Bikavérből, tényleg fura :) A forraltbor azért jól jön ebben az indián-vénasszonyos nyár helyetti zimankóban…(Menekülök is :)

  • Meta Hari szerint:

    a bikavér tényleg csak forralt borban csúszik le, beállok ebbe a táborba :) és melléírom a kékfrankost is, mert nagyon savas

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Mi ez?

You are currently reading Ennyit a minden más örömökről és ünnepekről at szalonnacukor.

Meta

%d blogger ezt kedveli: