Szeptember hatodika

szeptember 6, 2008 § 2 hozzászólás

Vettünk aztán egy kiló barackot, olyan mézédeset és puhát, amit már régen el kellett volna képzelni, de csak most, az első kóstolás után tudtunk meg, hogy létezik. Vettünk még nagy szép sárga paprikákat is, tv, persze, de nem nézzük, hanem egyszercsak megtöltjük sajttal, túróval, ezzelazzal és jól megsütjük. Mondjuk hétfőn. Azért vettünk ilyeneket, mert útba esett egy piac ésa néni olyan nagyon jól mondta az eladó szövegét, hogy igaza volt, szép volt minden és vettünk. Most nekünk jó.
Átjött reggel a barátosném és a nagynorma fa helyett inkább a Keleti-Oktogon távot sétáltuk le a kertek alatt, szeme sarkában ott volt a neheztelés a kirándulós fantazmagóriáim iránt. És hát persze igaza volt, mert oda-vissza sétálgatva pont ennyit bírtam, a hegy még egy kicsit messze van, ráadásul tényleg meleg van. Neki lett szuperpepec kávéfőzője, hamarosan próbaivás következik, omnia vincit szenvedély. Ja meg spenót.
Ebédre almáshúsú palacsintát főztem, nutellával, ha már a múltkori piskótázás után még legalább a fele megmaradt. Anyukám mesélte, hogy az unokahúgom ezt a kombinációt szereti a legjobban, reklamál is folyamatosan, hogy ha a mama süt neki, akkor az óvoda miért nem ad. Megkóstoltam, szerintem ízlésben is rokonlény.
Állítólag hamarosan esni fog. Ez valami nagyon jó iránya a jövőnek, de most már ennyi elég a szombatról, mert az újságolvasós macikávés reggellel indult sétálós-beszélgetős csendes napot el is rontanám, ha túlpörögne itt estére.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Mi ez?

You are currently reading Szeptember hatodika at szalonnacukor.

Meta

%d blogger ezt kedveli: