Osztás, szorzás, kuporgatás

december 9, 2007 § 4 hozzászólás

Sok hónapos nyálcsorgatás, azután sok hónapos fontolgatás, majd egy nagy tanácskozás előzte meg, közben osztás, szorzás, kuporgatás ment, ma pedig egy hatalmas nagy felkerekedéssel pont került az Ügy végére. Mégpedig kettőspont. Elgépesültünk. Most aztán kezdhetünk tervezgetni, hogy hová is megyünk majd sokkal többet kirándulni, mint tavaly vagy eddig. És akkor hát Róma is újra első számú célpont lesz, ha már az idén ősz úgy elmaradt mindenféle fennforgás miatt. Canon PS S5

A delikvens pedig egyelőre szerényen csücsül a dobozában. Már most megfogadom, hogy jobban bánok majd vele, mint az előddel, mert sajna annak a gépnek egy hónap egészség adatott meg, aztán egy 10 centis gravitációs baleset miatt behorpadt. Pont az optika, ehh, közeli csoportkép-méretnél sajnos életlen képeket produkált, a használatban eltöltött négy éve alatt egyre csak kopott, kopott, elakadt, olajafolyt lett, mától pedig bevonul a második táskába és átlényegül makró-géppé. Mert ott még csudajó. Canon

Aztánestelehethogykimegyek a városba, jujj, már alig várom a kivilágított várost és az esti fényes képeket… a dobozlét eddig tart…ott.

*

Hotel Royal

Westend Jégpálya

Reklámok

 • Borka szerint:

  Húúúúúú! Meta, ez nagyon jóóóóó!!! :)) Érdemes volt lecserélni azt a rongyos régit. :)

 • rhumel szerint:

  Még egy magamfajta hozzá nem értő is látja, mennyire megérte:)
  Én sose fogok megtanulni fényképezni a digitálissal…:((( Pedig kaptam a régi, öröeg, hagyományos helyett. VAgy csak idő kéne? És belejönnék? Mondjuk egy hét Párizs ism.;)

 • Meta Hari szerint:

  Szerintem egy hét Párizs hihetetlen mértékben tudja fejleszteni az ember fotós tudását :) Azt hiszem, Velence is ilyen, Trogir is… meg talán Provance is (legújabb nagyontitkos majdegyszerjövőre terv a görög szigetek előtt). De a Párizs, az a csúcs :)

 • rhumel szerint:

  Hát, álmodozások korában élek. Legalábbis ami az utazgatásokat illeti. Párizsozás mostanában nem lesz. Azért egy új Gavalda regénnyel is megelégednék átmentileg:)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Mi ez?

You are currently reading Osztás, szorzás, kuporgatás at szalonnacukor.

Meta

%d blogger ezt kedveli: